Търсите списък на фирми за бързи кредити

Бързите кредити навлязоха стремглаво на българския финансов пазар и почти моментално промениха средата за бизнес с този вид продукти. Заедно с това се увеличиха и потенциалните потребители на кредитите изобщо, защото самите бързи кредити са ориентирани към по-широк кръг от хора и са свързани с отпускането на малки суми пари за спешни и належащи нужди – поне на хартия е така. Развитието на една среда чрез един такъв количествен скок понякога носи рискове за самата система.

Не бихме могли, без належаща статистика, да кажем категорично какви злоупотреби и нелоялни практики е имало на пазар на бързи кредити у нас, но със сигурност системата днес е много добре организирана и БНБ разполага със списък на фирми за бързи кредити, който да е от полза на потребителите във всеки един момент. Този регистър е супер полезен, качен е online, а може да се намери и в сайтове свързани с анализи и експертни мнения относно същността на бързите кредити.

Компания
Сума
Заяви
EASYCREDIT
5000 лв.
БЯЛА КАРТА
3000 лв.
FERRATUM
4000 лв.
XTRA
10 000 лв.
VIVACREDIT
5000 лв.
SMILECREDIT
5000 лв.
PROFICREDIT
5000 лв.
CREDISSIMO
6000 лв.
CASHCREDIT
5000 лв.
БЪРЗА КАСА
5000 лв.

firmi-za-byrzi-kreditiСписък на фирми с бързи кредити и други подобни  небанкови фирми заемодатели, изготвен и актуален към настоящия момент, е гаранция за потребителите. Фирмите за бързи кредити са видими, списъкът съдържа адрес за кореспонденция и датата на  заповедта на самото вписване. Така потенциалните потребители от всеки град в България биха могли предварително да се запознаят с фирмите за бързи кредити в близост до тях. Могат да проверят и да направят справка с имената им, и още нещо много полезно, могат да проверят форуми или да разговарят с близки и познати относно техния опит с бързите кредити в конкретния град, с конкретната фирма.

Списъкът на фирми за бързи кредити е още един от начините за подобряване средата за разпространение и реализиране на бързи кредити , така че фирмите, които ги предлагат да спазват правилата и задълженията си към клиентите, да са на печалба от това, но и клиентите им да знаят че имат отношения със сигурни фирми, които не биха нарушили правилата.

4.8/5 - (5 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!