Бързи заеми за български граждани в чужбина

Все по-често българите в чужбина се нуждаят от заем, било то по една или друга причина. Вярно е, че те са отишли там, заради по-високите доходи, но никой не е сигурен в това, което ще му поднесе живота и понякога има такива моменти, в които човек се нуждае от спешни пари. Тук идва и въпроса кои институции могат да ни дадат бърз кредит в чужбина, тъй като повечето не отпускат на чужденци.

Можете да поискате кредити от банки, но да не са ипотечни. За ипотечните кредити, трябва да можете да дадете ипотека, която да е на територията на България, като гарант, че ще изплащате кредита. Също така, много банки избягват да дават ипотечни кредити на българи, които живеят и работят в чужбина, тъй като те са хора с висок кредитен риск и най-вероятно подобна институция би ви отказала и до сделка изобщо да не се стигне.

Теглене на кредит със доход от чужбина

В Интернет можете да видите, кои банки отпускат кредити на българи зад граница. Такива банки са: Алианц, банка ДСК,  Райфанзенбанк, Пиреус, СосиетеЖенералЕкспресбанк, Уникредит Булбанк, Пощенска банка.

Както вече казахме, хората, които живеят в извън България, са рискови.  Поради тази причина банките и фирмите за бързи кредити биха ви поискали по-висок лихвен процент, отколкото, ако бяхте в България. Това означава, че вие ще трябва да им върнете повече, отколкото сте взели.

При ипотечните кредити положението не е по-различно, освен, че трябва да предоставите на банката имот, като гарант, че можете да си погасявате кредита. Ако по някаква случайност вие не можете да си изплащате заема, то банката ще си възстанови парите от имота, който сте предоставили като ипотека.

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.
Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!