НАПРАВЕТЕ ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ ЗА КРЕДИТ СЕГА
ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Подходящ и за лица без доказан доход!
ГЛП: 40% | ГПР: 49%

Очаквайте обаждане до няколко минути

 

ПРЕПОРЪЧНИ КРЕДИТНИ КОМПАНИИ

КОМПАНИЯ  СУМА     ЗАЯВИ
EASYCREDIT 5000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
БЯЛА КАРТА 3000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
VIVACREDIT 5000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
VIVUS 1500 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
FERRATUM 4000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
VIOLETA 3000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
PROFICREDIT 5000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
CREDISSIMO 5000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
SMILECREDIT 5000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
БЪРЗА КАСА 5000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ
CASHCREDIT 5000 лв. КАНДИДАТСТВАЙ

 

Кредити при лоша кредитна история!

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК


Кредит срещу ипотека

Обезпечени кредити за хората и фирмите, отказани от банките. Независимо от кредитната история, липса на доходи, данъчни задължени, изпълнителни дела.  Подходящо за обединение на кредити.

Сума от 10 000 до 100 000 лв.

 

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК

 


 

Един от вариантите за хората с лошо кредитно минало е кредит срещу гаранция на автомобил!
МОГО е компания специализирана в този тип кредити и предлага изгодни условия като автомобила остава във ваши ръце!

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК


Кредит до 200 лв.

Кредит до 300 лв.

Кредит до 400 лв.

Кредит до 500 лв.

Кредит до 1000 лв.

Кредит до 2000 лв.

Бърз потребителски   кредит

 

Отдавна си мечтаете за нов ремонт, ново обзавеждане  или някоя интересна екскурзия до красива дестинация. Трудно ще изпълните, която и да е от тези мечти, ако разчитате на това да останат някакви пари от заплата ви. Може да се надявате, че ще спечелите от лотарията, но и това ден след ден си остава една празна надежда. Когато искате  нещо силно трябва да действате веднага. Защо? Защото трябва да се радвате на хубавите неща всеки ден,  а не да ги отлагате за другия. Всяко нещо иска своето време. И щом решите, че е настъпило вашето – действате.

Тук на помощ може да ви се притече бърз потребителски кредит. Всяка банка предлага такъв. Тя  изготвя условия, които да са ви удобни  и лесни за изпълнение. Може да бъдат договорени и специфични условия между банката и вас, в зависимост от нуждите ви и в какъв етап от живота се намирате. Възможно е да се предложи дори кредит, който удовлетворява изцяло само вас. Всеки клиент може да получи и допълнителна отстъпка договорена с банката.

Преди обаче да решите каква да бъде сумата и какви да бъдат условията към него, няма да е лошо да се информирате подробно за потребителските кредити на българския пазар. Разгледайте подробно условията, които се предлагат, таксите, лихвите, както и допълните условия за клиенти. Всички оферти за потребителските кредити може да откриете в Калкулатор  за потребителски кредити. Там ви се предоставя само информация, без излишни насоки и съвети. Тази информация е събрана от публично достъпни данни. Тя може да бъде предоставена от самите банки. Всичко това е във ваша помощ да се информирате и да направите правилен избор за банкова институция. Този избор зависи изцяло от вас. Вие ще изберете банката, нейните условия, сумата и времето, за което ще е погасявате.

Размерът на месечните вноски се определя спрямо вашите планове и възможности. Потребителският кредит може да бъде в лева или евро според нуждите ви. Може да бъде с поръчител или без. Възможностите са много и разнообразни. Вече има кредити дори по телефона. Не бъзрайте, мислете, търсете информация и тогава решете. Хубаво е да реализираме някоя своя мечта ,но с мисъл и разум , а не с прибързани действия.

 

Онлайн кредит ↗

Заяви нужните ти пари изцяло онлайн в няколко лесни и бързи стъпки!

Рефинансиране ↗

Обедини кредити си в един и направи условиата по-изгодни за теб!

Ипотечен кредит ↗

Сравнение на жилищни кредити и безплата консултация.