НАПРАВЕТЕ ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ ЗА КРЕДИТ СЕГА
ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Подходящ и за лица без доказан доход!
ГЛП: 40% | ГПР: 49%

Очаквайте обаждане до няколко минути

 

ПРЕПОРЪЧНИ КРЕДИТНИ КОМПАНИИ

Компания
Сума
Заяви
EASYCREDIT
5000 лв.
БЯЛА КАРТА
3000 лв.
FERRATUM
4000 лв.
XTRA
10 000 лв.
VIVACREDIT
5000 лв.
SMILECREDIT
5000 лв.
PROFICREDIT
5000 лв.
CREDISSIMO
6000 лв.
CASHCREDIT
5000 лв.
БЪРЗА КАСА
5000 лв.

 

КРЕДИТИ ПРИ ЛОША КРЕДИТНА ИСТОРИЯ

Можете ли да изтеглите кредит до 5 000 лв. и при лоша кредитна история. Кандидатствайте за одобрение онлйан бързо и лесно! 

 

 


КРЕДИТ ЗА РЕФИНАНСИРАНЕ ИЛИ ОБЕДИНЕНИЕ НА ЛОШИ КРЕДИТИ  

Подходящ кредитен продукт за обезпечени кредити за хората и фирмите, отказани от банките. Независимо от кредитната история, липса на доходи, данъчни задължени, изпълнителни дела.  Подходящо за обединение на кредити или рефинансиране.

Сума от 10 000 до 150 000 лв.


 


Един от вариантите за хората с лошо кредитно минало е кредит срещу гаранция на автомобил!
МОГО е компания специализирана в този тип кредити и предлага изгодни условия като автомобила остава във ваши ръце!

 

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.

 

Бързи потребителски  краткосрочни кредити

Отдавна си мечтаете за нов ремонт, ново обзавеждане  или някоя интересна екскурзия до красива дестинация. Трудно ще изпълните, която и да е от тези мечти, ако разчитате на това да останат някакви пари от заплата ви. Може да се надявате, че ще спечелите от лотарията, но и това ден след ден си остава една празна надежда. Когато искате  нещо силно трябва да действате веднага. Защо? Защото трябва да се радвате на хубавите неща всеки ден,  а не да ги отлагате за другия. Всяко нещо иска своето време. И щом решите, че е настъпило вашето – действате.

Тук на помощ може да ви се притече бърз краткосрочен потребителски кредит. Всяка банка предлага такъв. Тя  изготвя условия, които да са ви удобни  и лесни за изпълнение. Може да бъдат договорени и специфични условия между банката и вас, в зависимост от нуждите ви и в какъв етап от живота се намирате. Възможно е да се предложи дори кредит, който удовлетворява изцяло само вас. Всеки клиент може да получи и допълнителна отстъпка договорена с банката.

Преди обаче да решите каква да бъде сумата и какви да бъдат условията към него, няма да е лошо да се информирате подробно за потребителските краткосрочни кредити на българския пазар. Разгледайте подробно условията, които се предлагат, таксите, лихвите, както и допълните условия за клиенти. Всички оферти за потребителските кредити може да откриете в Калкулатор  за потребителски кредити. Там ви се предоставя само информация, без излишни насоки и съвети. Тази информация е събрана от публично достъпни данни. Тя може да бъде предоставена от самите банки. Всичко това е във ваша помощ да се информирате и да направите правилен избор за банкова институция. Този избор зависи изцяло от вас. Вие ще изберете банката, нейните условия, сумата и времето, за което ще е погасявате.

Размерът на месечните вноски се определя спрямо вашите планове и възможности. Потребителският кредит може да бъде в лева или евро според нуждите ви. Може да бъде с поръчител или без. Възможностите са много и разнообразни. Вече има кредити дори по телефона. Не бъзрайте, мислете, търсете информация и тогава решете. Хубаво е да реализираме някоя своя мечта ,но с мисъл и разум , а не с прибързани действия.

 

Онлайн кредит ↗

Заяви нужните ти пари изцяло онлайн в няколко лесни и бързи стъпки!

Рефинансиране ↗

Обедини кредити си в един и направи условиата по-изгодни за теб!

Ипотечен кредит ↗

Сравнение на жилищни кредити и безплата консултация.

4.8/5 - (21 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!