Кандидатствай за суми до 5 000 лв.
button-krediti

button-krediti 500

button-krediti 1000

button-krediti 2000

button-krediti 4000

button-krediti 5000
Бърз кредит

ВАЖНО ДА ЗНАЕМ ПРЕДИ ДА ВЗЕМЕМ КРЕДИТ!
krediti-bgКогато имате нужда от кредит, не трябва да бързате , а добре да се информирате за видовете кредити и условията по отпускането им. Също така е важно да прецените и своите възможности, за да определите точния вид кредит, от който имате нужда. Не бива да се подценява и определянето целта, с която го теглите. Не надценявайте своите възможности, информирайте се и мислете трезво. Всеки един заем, който теглим се вписва в Централния кредитен регистър. Банките или  институцията, която ще ви отпусне кредита, ще провери кредитната ви история в него. Затова преди да преминете към действие, съставете си точен план за това, колко пари ще теглите, колко време ще ви е нужно да ги върнете, какви лихви ще има н тази сума и не на последно място, вашите възможности да се справите с всички условия.

Кредититите могат дa бъдaт преднaзнaчени зa физически или юридически лицa

Популярните кредити, които се рекламират,  са тези за физически лица. С тях може да се сдобие всеки гражданин, ако отговаря на нужните условия. Най-често тези условия са постоянно работно място и доказуемо възнаграждение. Разбира се нужно е лицето да бъде пълнолетно н първо място. Най-разпространените кредити за физическо лице са потребителските. При тях не се изисква да уточнявате защо искате да теглите при. Може да ремонтирате дома си, да си купите кола или дори да отидете на почивка.

Кредитите зa юридически лицa

Това е така, защото са насочени към бизнеса. Може да ползвате този вид кредити, з да стартирате бизнес или разширите вече съществуващ. Сумите теглени от юридически лица са много по-големи от сумите теглени от физически.

Специaлизирaни кредити

Пример за такъв е студентският кредит. Той подпомага обучението. Банковите институции, които отпускат такъв кредит, имат предварително споразумение със съответния държавен орган.

Стокови кредити

Основни монополисти на тези кредити са фирмите за бързи кредити. Те се ползват за закупуване на стока в магазините. Дост популярни с за финансиране н онлайн магазини.

vivus.bg

 kredit-forma

 

ЗА БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ

Днес  значителна част от пазара се зае от небанкови фирми за бързи кредити и това не е никак случайно. Ако се върнем на банките обаче, кредитните продукти, които те отпускат, бяха свързвани с тромави процедури, трудно кандидатстване и одобрение, много сериозен контрол; а в последните години, практикувано от множество чуждестранни банки и внезапни промени в лихвите и т.н.

Всички тези неприятни за крайния потребител фактори, някак си отвориха пътя за появата на фирми за бързи кредити, които от своя страна предлагат: лесно и удобно кандидатстване (онлайн, по телефона, в офиса); малко необходими документи (понякога само лична карта е достатъчна, не винаги се изисква доказване на доход, гарантите и поръчителите също са ограничени до минимум) и бърз отговор, който може да бъде даден в рамките на няколко часа до един ден; отпускането на сумите също става бързо, чрез платформи за бърз трансфер. Всички тези предимства на фирмите за бързи кредити са гарнирани с шумна реклама и присъствие в медиите, което допълнително ги извежда пред очите на хората.

Оттук насетне, в ръцете на всеки потенциален потребител е да се превърне в реален такъв. Човек може сам да прецени дали ще му трябва малка сума пари. Тук, може да се отвори още една скоба, за да се разясни, че самите бързи кредити са насочени към финансови суми, които са значително по-ниски от това, което банките предлагат. Сумите могат да са от нищожните 50-100 лева до 2000 или 3000 лева, в зависимост от политиката на конкретната фирма за бързи кредити. Както и да го погледнем, това е още е още едно улеснение за потребителите. И накрая следва да се каже, че всички тези предимства на бързите кредити идват с условия и изисквания към потребителите, които те също трябва да спазват, за да може да съществува една висока кредитна култура в страната.