Обединяване на просрочени кредити

Кредитният пазар в България е много разнообразен и пълен с всякакви услуги. При всички тях обаче има едно общо нещо – взимате пари, които трябва да върнете с лихва. Много хора се възползват от ипотечни или потребителски кредити, които биха погасили чак след години. Така стигат до рефинансирането – услуга, която ви позволява да върнете стария кредит, за сметка на нов – с по-изгодни условия. Едно рефинансиране на кредит може значително да подобри вашият кредитен статус, заради намалените месечни вноски и по-малката лихва.

Рефинансиране на лош кредит за сума от 10 000 до 200 000 лв. с обезпечение на имот.

Трудно ще ви отпуснат нов кредит, обаче, ако сте клиент с лоша кредитна история. Пригответе се за битка с банките. Както и да играете по техните правила.

Нали знаете, че преди да бъдете одобрени за кредит, банките и фирмите за кредити ще проучат какво сте правили в миналото. За тях е важно, да погасявате вноските си навреме, затова ще проверят дали сте го правили. Така че, за да ви отпуснат рефинансиране на кредит, е важно да сте били изряден платец. Вие трябва да имате добър кредитен статус. Трябва да сте плащали всичко навреме и в определения срок. Ако имате неуредени сметки и сте закъснявали с плащанията, най-вероятно вече сте в черния списък на банката.

Банката може и да ви одобри за рефинансиране, но при по-неизгодни условия. Тя знае, че клиенти като вас са рискови и ще ви даде кредит, но с по-голяма лихва. При това положение, вие ще трябва да върнете доста по-голяма сума. И то, само заради недоверието на банката към вас. Сега разбирате колко е важно да сте били изрядни в миналото и да сте плащали навреме. Така си гарантирате чисто кредитно минало и по-изгодни условия на кредитиране. Противен случай ще плащате повече пари за същите услуги.

Все пак, винаги има шанс за рефинансиране. И то такова, което да облекчи вашето положение. Обмисляйте нещата добре и не забравяйте, че консултацията с експерт може да ви спести доста главоболия за в бъдеще.

КРЕДИТ ПО СУМА

Кредит до 200 лв. 
Кредит до 300 лв. 
Кредит до 400 лв. 
Кредит до 500 лв. 
Кредит до 1000 лв. 
Кредит до 2000 лв. 

Вие търсите рефинансиране на лоши кредити, кредити за просрочени задължения,  рефинансиране на просрочени кредити,  изкупуване на лоши кредити кредит за обединяване на задълженията,  рефинансиране на необслужван кредит, рефинансиране на кредити от частни лица

4.5/5 - (6 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!