Бързи заеми Асеновград

В тази статия ще ви представим основните кредитни институции в Асеновград, от които спокойно можете да вземете бърз заем, без да доказвате доход, да се разхождате по офиси или да чакате на опашки пред гишета.

Кредиленд

Фирмата предлага различни по вид кредити: пенсионерски, авансов, потребителски и ипотечен. Пенсионерският е в размер до 1500 лева и се изплаща за срок от 18 месеца. Вторият по вид кредит е авансов и той е до 380 лева, като се погасява в рамките на един месец.  Потребителски заем – 3000 лева и спешен ипотечен кредит до 20 хиляди лева.

За всеки един вид кредит можете да кандидатствате онлайн, чрез попълване на онлайн форма. Одобрение получавате до 20 минути.  Единственият ви необходим документ е личната ви карта. Фирмата се опитва да предлага кредитни услуги на най-ниски цени.  Тя предлага заеми в цялата страна.

Кеш Кредит

Фирмата отпуска малки заеми на хора, които не работят на трудов договор, нуждаят се от спешни пари и нямат време да чакат по гишета или да попълват и плащат за разглеждането на определени документи.   Сумите са до 2 000 лева.  Одобрението става след представяне на валидна лична карта и отнема около 6 минутки. Можете да получите желаната сума в офисите на фирмата, Лавка и Български пощи.  Компанията отпуска спешни кредити в почти цялата страна.

Тексимбанк

Фирмата предлага широк набор от кредити и с изключително лесно кандидатстване. Одобрение получавате до няколко минути. За кандидатстването е необходимо да предоставите лична карта и да попълните онлайн формата на фирмата.  Максималната сума е 7 хиляди лева.  Можете да получите желаната сума по банков път или в офисите на Изи Пей.

Кредисимо

Фирмата има офиси в цялата страна. Кандидатства се онлайн и максималната сума, която можете да вземете е 2 000 лева. Одобрение получавате до 10 минути.  За първите клиенти няма лихва.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!