Търсите как да намерите кредит за 10 – 15 мин.

Кредитът до минути се отпуска от кредитните, небанкови структури у нас. Той е изцяло онлайн и съществува реално. Бързият кредит за 10 / 15 минути е услуга, която се реализира от всяко мобилно или фиксирано устройство, поддържащо интернет от комфортна на вашия дом.

Най-изгодните кредити за 10 / 15 мин – кредити с 0% лихва

Особено полезни са безплатните кредити без никакво оскъпяване, при които връщате сумата, която сте изтеглили. Тези кредити са идеалният избор най-вече когато намерите оферти за промоции, отстъпки или разпродажби на големите вериги за закупуване на домакински уреди или техника, защото ги купувате в идеалния момент, когато те са на най-ниска цена, без да чакате да получите аванс или заплата. Тези магазини си сътрудничат с банковите и небанкови дружества за кредити. Така купувачът подписва договор за кредит за закупуване на оборудване, което му е необходимо, а магазините се освобождават от своите стоки и са готови да заредят нови. Тук фирмите реално нямат финансов интерес, но те са склонни да отпускат безлихвени бързи кредити като маркетингова стратегия за печелене на повече клиенти.

Кредити за 10 / 15 мин на вноски – процедурата за отпускане и погасяване на кредита

Заявлението за кредит с разсрочено плащане може да бъде подадено онлайн, по телефона или във физически офис. Това обикновено изисква предоставяне на данни, като например номер на банкова сметка за изплащане на одобрената сума. След попълване на онлайн формуляра и подаване на заявлението по електронен път, кредиторът може да поиска да потвърдите данните с вашата лична карта. Това обикновено става в случай на нови клиенти.

Кредити за 10 / 15 мин за хора с лошо ЦКР

Небанковите кредити следва да бъдат изплатени в съответствие с погасителния план, съдържащ се в договора за кредит. Можете да кандидатствате за небанкови заеми на вноски, когато нямате активни заеми или лоша кредитна история. Изключение правят бързите заеми, дължими на вноски за задлъжнели лица, предоставяни от някои кредитни компании.

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.
4.8/5 - (19 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!