Рефинансиране на кредити без поръчител / кредит за обединение на задълженията 

На всеки от нас се е случвало да не ни достигат средства за определени неща като празници, рождени дни, почивки и други.  В такива случаи бързите кредити са идеалното спасение. Какви са предимствата на този вид кредит?

Предимствата на такъв кредит са много. На първо място бихме казали, че това е, че лесно ви одобряват. Не ви се налага да попълвате купища документи и освен това не се налага да чакате на опашки за допълнителни такси за одобрение. Можете да кандидатстване онлайн и до няколко минути да получите парите, които искате.


Рефинансиране на кредити от 10 000 до 100 000 лв с обезпечение на имот

Бързите кредити са два вида: кредит до заплата и кредит на вноски. При кредита до заплата има само една вноска, която трябва да внесете до края на периода. При втория кредит вие можете да изберете срока на погасяване и размера на вноските.  Двата кредита се различават и по минималната и максималната сума, която може да ви се отпусне. При кредита до заплата границите са доста по-ниски.

Кредите можете да ги използвате за неотложни нужди, рефинансиране на други кредити или пък да обедините всички кредити в едно. Основните изисквания е да сте в активна възраст, работоспособни и да имате добра кредитна история.  Последното означава да нямате просрочени кредити или други задължения към банкови или небанкови институции. Необходима ви е само лична карта, с която да се идентифицирате.

Освен лесната процедура, вие получавате и ясни условия. Това означава, че няма да видите в договора си дребен шрифт, който може да ви изненада неприятно.  Кредитните консултанти са любезни, бързи и ще ви отговорят на всички въпроси, които имате.

Можете да заявите кредит на повече от едно място или да се консултирате с консултант, за да сте сигурни, че ще получите най-добрата оферта.  Ще получите и повече информация за повечето оферти и добра консултация, за да знаете кое е най-подходящото за вас.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!