(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Рефинансиране на кредити без поръчител / кредит за обединение на задълженията 

На всеки от нас се е случвало да не ни достигат средства за определени неща като празници, рождени дни, почивки и други.  В такива случаи бързите кредити са идеалното спасение. Какви са предимствата на този вид кредит?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Предимствата на такъв кредит са много. На първо място бихме казали, че това е, че лесно ви одобряват. Не ви се налага да попълвате купища документи и освен това не се налага да чакате на опашки за допълнителни такси за одобрение. Можете да кандидатстване онлайн и до няколко минути да получите парите, които искате.


Рефинансиране на кредити от 10 000 до 100 000 лв с обезпечение на имот

Бързите кредити са два вида: кредит до заплата и кредит на вноски. При кредита до заплата има само една вноска, която трябва да внесете до края на периода. При втория кредит вие можете да изберете срока на погасяване и размера на вноските.  Двата кредита се различават и по минималната и максималната сума, която може да ви се отпусне. При кредита до заплата границите са доста по-ниски.

Кредите можете да ги използвате за неотложни нужди, рефинансиране на други кредити или пък да обедините всички кредити в едно. Основните изисквания е да сте в активна възраст, работоспособни и да имате добра кредитна история.  Последното означава да нямате просрочени кредити или други задължения към банкови или небанкови институции. Необходима ви е само лична карта, с която да се идентифицирате.

Освен лесната процедура, вие получавате и ясни условия. Това означава, че няма да видите в договора си дребен шрифт, който може да ви изненада неприятно.  Кредитните консултанти са любезни, бързи и ще ви отговорят на всички въпроси, които имате.

Можете да заявите кредит на повече от едно място или да се консултирате с консултант, за да сте сигурни, че ще получите най-добрата оферта.  Ще получите и повече информация за повечето оферти и добра консултация, за да знаете кое е най-подходящото за вас.

.btg-button-2 { z-index: 999; width: 320px; height: 80px; position: relative; border-radius: 1px; border-style: none; border-color: #383838; border-width: 1px; color: #ffffff; background-color: #ffd51e; box-shadow: none; font-family: inherit; font-size: 21px; font-weight: normal; font-style: normal; -ms-transform: rotate(0deg); -webkit-transform: rotate(0deg); transform: rotate(0deg); text-align: center; cursor: pointer; } .btg-button-2:hover { color: #ffffff; background: #edb100; }

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!