Търсите промоции на кредитни продукти!

Банковите оферти за промоционални кредити се отнасят до широк спектър кредитни продукти, свързани с банкови депозити, кредитни карти, разплащателни сметки и още много други видове сделки.

Банковите продукти често са свързани с промоции. Те се отнасят до сметки, депозити, разплащателни карти, парични заеми, ипотеки и лизинги (закупуване на стоки от магазини). Може да ги използвате, защото те носят съществени ползи. Благодарение на тях можете да се възползвате от по-евтини кредити и кредитни карти, като не е нужно да плащате за услугите, извършвани с разплащателната ви сметка, а вашите спестявания се покриват с по-добра лихва, отколкото в стандартната оферта. Промоциите не продължават дълго време, така че трябва да бъдете търпеливи и да следите за тях, за да се възползвате от финансови услуги на изгодна цена.

Промоции на банкови кредити

Един от най-популяризираните продукти са банковите заеми . Обикновено промоцията на такъв заем включва по-нисък лихвен процент или намалена комисиона за отпускане. Понякога, като част от промоцията, банките също ви позволяват да вземете кредит без да сключвате допълнителна застраховка. Ако планирате да закупите мебели, електроника или домакински уреди, си струва да проверите дали в дадена търговска мрежа има промоция за кредити на вноски. Освен това някои банки отпускат промоции на безлихвени кредити за нови клиенти и с това се надяват следващия път, когато клиентите, възползвали се от тези промоционални заеми изпаднат в нужда от пари, да се обърнат отново за финансова помощ към тях.

Промоции на депозити и спестовни сметки

Понякога можете да намерите промоции на спестовни продукти като например на срочни депозити. Банките използват депозити като начин за придобиване на нови клиенти. Ето защо, като част от промоцията, те предлагат много по-високи цени на лихвата, отколкото в стандартната оферта. В замяна обаче искат клиентът да изпълни допълнителни условия – той да е създал лична сметка или да е платил средства на банката. Трудно е да се намерят промоционални депозити без допълнителни условия, но това не е невъзможно. Понякога банките се нуждаят от допълнителен капитал, за да стимулират кредитирането и те изтеглят пари от пазара. След това те предлагат по-високи цени дори за депозити, които не съпътстват от допълнителни условия.

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.

4.8/5 - (15 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!