Най-често хората се питат колко и защо оскъпяването на бързите кредити е по-голямо. Онова, което ги прави магнит за повечето потребители е процедурата, по която се отпускат. Най-привлекателното за тях е, че тя е бърза, лесна, удобна, а по същия начин се получава и сумата при евентуално одобрение.  Интересното тук е, че за да се презастрахова фирмата от некоректно отношение, в следствие на бързата процедура, изискваща минимум документи, тя прави оскъпяването по-голямо в сравнение с потребителския кредит.

Пари назаем до минути

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.

Когато сте решили да усвоите пари назаем е добре да бъдете внимателни за някои неща, като например таксите. Съществува такса за поръчител, такава за предсрочно погасяване и такса при забава. При много институции таксата при забавена от вас вноска е доста голяма. Това са причините, поради които договорите трябва да се четат внимателно, в случай, че не разбирате нещо, да ви бъде пояснено и т.н. Някои потребители разказват как институции за бързи кредити не желаят да чакат или предоставят време за четене на договора. Ако това се случи при вас, не се колебайте и се откажете от тази фирма.

Даване на пари назаем

Преди да изберете институция може да направите кратко проучване в интернет или да се допитате до близки, които са имали досег с тях. Хубаво е да теглите малки суми, които да погасявате за възможно най-кратък период, на който сте способни. По този начин ще избегнете голямото оскъпяване и ще се презастраховате да не попаднете в порочен кръг на задлъжняване. За по-големи суми, като например над 1000лв, е най-добре да се доверите на банкова институция. Разбира се, трябва да отговаряте на повече условия, които тя изисква.

Бързите кредити са наистина бързи. В сравнение с банките кандидатстването и одобрението при тях става почти мигновено и вие имате достъп до желаната сума в рамките на един работен ден.

4.9/5 - (9 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!