Кредит срещу  залог автомобил – Ипотека на автомобил  е един от начините да приберете в ръцете си бързи пари в брой, без кредитна проверка и проверка на минимален доход. Това може да звучи доста примамливо, но този вид кредит може да ви доведе до дългове и в крайни случаи – без кола.
С този вид кредит можеш да имаш достъп до по-големи суми без да се притесняваш за условията, на които трябва да отговаряш, за да ти бъде отпуснат кредит.

Както при всеки заем, важно е да се оцени това, което други алтернативи могат или не да предложат за придобиване на парите, от които се нуждаете. Алтернатива на ипотеката могат да бъдат услуги на кредитни посредници, които подлежат на законовата рамка, която обхваща кредитните и банковите институции, защото ипотеката се основава на друг тип закони – тези на лихварството. Алтернативите основно са следните:

  1. kredit-sys-zalog-kolaКредитни карти. Ако имате нужда от пари, в краен случай, не забравяйте да се сравни скоростта на вашите кредитни карти с тази на ипотеката. Ако вашата кредитна карта не разполага с достатъчно висок лимит за покриване на парите, които се нуждаят, обадете се на издателя на картата ви и поискайте по-висок лимит.
  2. Спешни заеми от работа. Вашата компания може да има програма за спешен заем на разположение, с която да помага на служителите с краткосрочни финансови помощи. 3. Разсрочено плащане. Ако си мислите за заемане на пари, защото сте в извънредна ситуация и трябва да платите сметка за комунални услуги или наем, разберете дали компанията за този тип услуги или вашия наемодател не са в състояние да ви дадат отсрочка. В крайна сметка, 5-дневно увеличаване на срока може да ви спаси от това да загубите колата си, ако я ипотекирате.
  3. Лична заем от банката. Банките предлагат лични заеми с лихвени проценти, които са по-ниски от ипотеките, но може да не са по-добри, отколкото тези при кредитните карти. Сравнете лихвения процент на банковия заем с този при ипотека – има разлика нали?
  4. Срочни заеми. Въпреки, че тези заеми също могат да начисляват високи лихвени проценти, няма да загубите колата си, ако нарушите договора чрез забавяне или неплащане.
  5. Залагане други ценности. Ако планирате да получите кредит от продажба на ценни активи, за да получите парите, които се нуждаете спешно. По същия начин, може да потърсите алтернатива за момента и след като изчакате да получите повече пари за вашите ценни активи, например с продажба на нещата си чрез онлайн търг или онлайн магазин, като Ибей или Aмазон.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК

Кредит до 200 лв. krediti-bg
Кредит до 300 лв. krediti-bg
Кредит до 400 лв. krediti-bg
Кредит до 500 лв. krediti-bg
Кредит до 1000 лв. krediti-bg
Кредит до 2000 лв. krediti-bg


vivus.bg