Кредитни компании в България

На кредитния пазар у нас фирмите за бързи заеми предлагат широк спектър от разнообразни кредитни продукти. На своя уеб сайт фирмите предоставят възможност потребителите да използват услугата електронен калкулатор, с която лесно и бързо да се изчислява цената на различните видове кредити. Така клиентите могат да сравняват ефективно различните оферти на фирмите, за да разбера кой е най-походящия кредит за тях.

Някои от тези фирми отпускат на новите си клиенти заеми с преференциална или 0% лихва. Краткосрочните заеми се отпускат без поръчител или гарант, а положително становищ се дава само на база документ за самоличност в случай, че кандидатите са български граждани и имат пълнолетие. Кандидатстването, одобрението и усвояването на средствата обикновено става в рамките на няколко часа. Когато гражданите не се чувстват уверени, че могат да кандидастват за заем от разстояние, те могат да позвънят директно на избраната от тях фирма или да се обърнат към професионалист лично във физически офис.

Как става кандидатстването в различни кредитни компании?

За да се получи краткосрочен кредит, първо се попълва онлайн бланка, в която се посочва сумата, от която човек се нуждае, срокът, в който желае да я погаси и месечната вноска, която може да си позволи да плаща, съобразно своите доходи и месечни разходи.

Онлайн кредитите от фирмите за бързи заеми представляват финансови средства в неголям размер, които потребителите се ангажират да върнат в рамките на кратък срок. За такъв кредит се подава заявление по електронен път при максимално улеснена процедура. Изпратените онлайн заявления се разглеждат приоритетно. След като клиентите изберат конкретна кредитна компания, попълват приложението и го изпращат. След това кредитен консултант се свързва с тях до няколко минути и ги информира за становището на фирмата относно тяхното заявление.

4.4/5 - (5 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!