(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Искам кредит веднага! Как може да намерите бързо и лесно кредит с изгодни условия!

Кредитите са достъпни онлайн, по телефона и или с физическа среща на избрания от вас заемодател в зависимост от начина, по който предпочитате и съобразено с възможностите на заемодателя. Заявление за кредит може да бъде подадено чрез интернет, по време на телефонен разговор или по време на среща с представител на фирмата. Кредитите, които не са банкови, са насочени към хора с фиксиран доход, имат добра кредитна история и тези, които могат да осигурят изплащането на кредита.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

.btg-button-1 { z-index: 999; width: 420px; height: 80px; position: relative; border-radius: 2px; border-style: none; border-color: #383838; border-width: 1px; color: #ffffff; background-color: #3e64d6; box-shadow: none; font-family: inherit; font-size: 17px; font-weight: normal; font-style: normal; -ms-transform: rotate(0deg); -webkit-transform: rotate(0deg); transform: rotate(0deg); text-align: center; cursor: pointer; } .btg-button-1:hover { color: #eaeaea; background: #004377; }

Банките не предоставят заеми на хора с лоша кредитна история, но има фирми, които отпускат такива кредити за хора с лошо цкр. Кредитните компании, които предоставят заеми на вноски на задлъжнели лица (обикновено само до определена сума), изискват от тези лица да гарантират изплащането на кредита с имуществото си (например чрез учредяване на ипотека) или да имат гарант с адекватна на кредита кредитоспособност.

Заемът от кредитна компания за хора с лошо цкр изисква потвърждение на всички лични и други данни, предоставени в заявлението. За тази цел заемодателят може да поиска да провери баланса на банковата сметката от системата за електронно банкиране. Фирмата ще изиска от клиента да потвърди данните от документа за самоличност по време на телефонен разговор, онлайн или с представител в офис на кредитната компания.

Успешното кандидатстване означава, че заявката за кредит е подадена за разглеждане. Онлайн заявленията се разглеждат приоритетно. В случай на съмнения, на този етап заемодателят се свързва със потребителя. Решението за отпускане на заем или за отхвърляне на заявлението за заем обикновено става в рамките на един работен ден, а някои кредитори го правят още по-бързо.

Успешното одобрение след кандидатстване означава, че парите ще бъдат изпратени по вашата сметка в рамките на същия работен ден по банков път, чрез касите на Изи Пей или във физически офис в брой чрез представител на фирмата, която сте избрали.

.btg-button-2 { z-index: 999; width: 320px; height: 80px; position: relative; border-radius: 1px; border-style: none; border-color: #383838; border-width: 1px; color: #ffffff; background-color: #ffd51e; box-shadow: none; font-family: inherit; font-size: 21px; font-weight: normal; font-style: normal; -ms-transform: rotate(0deg); -webkit-transform: rotate(0deg); transform: rotate(0deg); text-align: center; cursor: pointer; } .btg-button-2:hover { color: #ffffff; background: #edb100; }

4.8/5 - (9 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!