Оцени

Бързи кредити от банки без поръчител

Бързите кредити заляха кредитния пазар в България, така че днес, те са по-популярни от всякога. Това нямаше как да не доведе до реакция от страна на банката, които така или иначе са водещата институция в раздаването на кредитни продукти при много строги правила и условия; често непосилни за обикновените граждани. Така, много хора, които имат нужда от финансиране в една или друга посока, оставаха извън възможността да вземат заем от банки. Интернет обаче промени тази зависимост и създаде условия, така че бързи кредити да могат да се вземат и от банки.


Кредит от доказани небанкови институции с ниска лихва. Виж тук:


Благодарение на платформите на небанкови кредитни институции на пазара се появиха бързи кредити. Те директно повлияха на развитието на кредитния пазар и накараха множество банки да разработват кредитни продукти, които много да приличат на това, което бързите кредите предлагат. Затова днес е много по-вероятно да се срещнат оферти от типа бързи кредити от банки. За хората, с богата финансова култура и такива, които се интересуват от тенденциите на пазара, е ясно, че банките не предлагат постоянно едни и същи кредитни продукти, а излизат с оферти, които са временни и които са свързани с политиката на самите банки. В точно тези продукти, могат да бъдат намерени офертите за бързи пари от банки, нещо, което може би щеше да звучи като химера преди десетилетие или по-време на световната финансова криза.

krediti-ot-bankiБързи кредити от банки, естествено могат да се вземат по правилата и изискванията, които се предлагат при конкретните оферти. Така може да има съществени разлики от бързите кредити от небанковите кредитни институции, които са специализирани в този вид и това, което самите банки предлагат. Това предполага още по-голямо разнообразие за потребителите. Те също са различни по-вид социални групи, които имат възможността да сравняват, да пресмятат бързо и лесно, а за по сложните кредити и  да се консултират. Бързи кредити от банки, още една възможност, в морето от кредити.

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.

vivus.bg