Търсите ли полезна информация за бързи кредити Люлин?

Начини за получаване на пари

Пазарът на финансови услуги в България се развива бързо и ако преди няколко години беше възможно да се вземе заем само от офиса на кредитната институция, днес списъкът с начини за получаване се разшири значително. Тъй като цялата процедура се извършва онлайн, няма значение в която точка на страната живеете, защото не е необходимо да посещавате филиал на избраната от вас компания. Вариантът на получаване на пари в брой ще бъде особено удобен за жителите на големите градове, в които има много офиси на фирми за бързи кредити. За тези, които по някаква причина не искат да пътуват до физически офиси или нямат такава възможност, има алтернатива – да приемат заем чрез превод към картата на която и да е банка, работеща в България.

Как да получа парите?

Кредитополучателите от Люлин и региона, могат да изберат най-удобния вариант за получаване на средства.

  • към банкова сметка или кредитна карта;
  • в брой от физически офис на фирмата;
  • чрез някоя от системите за електронно плащане като електронен портфейл;
  • чрез система за парични преводи като EasyPay.

При избора на метод за получаване е необходимо да се вземе предвид бързината на паричния превод. Например срокът за получаване на пари зависи от конкретната  финансова институция. Най-удобният и бърз начин е да получите заем на вашата кредитна карта или електронен портфейл. Тази процедура обикновено отнема само няколко минути. В противен случай максималният срок е до 24 часа. Ако решите да изтеглите парите в брой от физически офис, ще трябва да намерите най-близкия до вас и да се информирате за работното му време.

Как да върна дълга?

Кредитополучателите се интересуват не по-малко от начините за погасяване на кредитите, отколкото от възможностите за получаването им. Въпреки това, не бива да се притеснявате, защото изплащането на заем онлайн може да бъде толкова лесно, колкото и получаването му.

Ако по някаква причина не можете да погасите дълга по същия начин, по който сте взели парите, например картата ви е блокирана от банката или срокът й е изтекъл, уведомете финансовата институция. Служител на компанията ще ви предложи и други възможности за погасяване на задължението. Обикновено начините са следните:

  • с пари в брой чрез офиса на кредитната организация;
  • чрез електронен портфейл;
  • чрез платежни терминали;
  • по банков път.

Обикновено фирмите предлагат да изплатят дълга по същия начин, по който са взети средствата. Пълният размер на връщането и графикът на плащанията са посочени в договора и всичко, от което се нуждаете е да погасите дълга навреме.

4.7/5 - (4 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!