Разсрочване на бързи кредити

Не всички кредитни компании предлагат услугата за отсрочване на кредитите, но това е много удобна услуга, която помага да се избегнат глоби и санкции. Ако услугата е налична, за да я използвате, отидете в личния акаунт, изберете „Погасяване на заема“, след това – „Удължаване на срока“. Изразите може да звучат различно, но значението остава същото.

Удължаването на срока е достъпно както за нови, така и за останалите кредитополучатели. При активиране на услугата лихвата остава непроменена. Периодът на удължаване ще направи погасяването на задължението много по-удобно за вас и няма да навреди на кредитната ви история.

Отсрочване на кредити

Услугата разсрочване на задължения се практикува от повечето небанкови дружества у нас. Напоследък тази услуга се предоставя от все по-голям брой организации. Това се случва, защото финансовите институции за кредити имат много клиенти и всеки от тях има различни житейски ситуации. Някои хора наистина нямат няколко седмици, за да платят сметките си или да посрещнат ежедневните си разходи. За да поддържат добри отношения с кредитополучателя (в края на краищата вероятността той да се върне съществува и е доста висока) и да получат средствата си, компаниите предлагат услуга за удължаване на договора.

Молба за разсрочване на кредит

Удължаването на договора е лесно. Човек, който е получил бърз заем онлайн, трябва да се свърже със служител на фирмата или да щракне върху съответния бутон в личния си акаунт. Искане за отсрочване на кредит се отправя обикновено към края на срока на договора. Услугата за подновяване не е безплатна – за новпогасителен план за разсрочване на задълженията ще трябва да го платите отделно. Цената варира от една фирма до друга, но това ще помогне да се избегнат глоби и санкции, така че има смисъл да го направите и това ще донесе печалба на всички участници в сделката.

Повече подробности за подхода при невъзможност за връщане на заема навреме ще ви даде служител от избраната от вас фирма. Не забравяйте да разкажете подробно на кредитния консултант по телефона или лично в офиса.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!