Трябват ли ви пари до минути?

Днес всеки може да получи бързи пари срещу лична карта директно на банковата си сметка. Много от фирмите отпускат преференциални услуги за нови клиенти като бързи пари без лихва. Това е услуга с нулево оскъпяване – няма лихви, такси и комисионни и човек връща точно толкова, колкото е получил.

Как да кандидатствам за бързи пари веднага?

Съвременните бързи онлайн кредити, които осигуряват бързи пари без поръчител и без обезпечение, се получават с подаване на заявление до финансова организация. Всяка такава компания в наши дни има собствен уебсайт. На него, като правило, заявлението се поставя някъде на видно място. За да подадете заявлението за кредит,  трябва да бъде попълнен кратък въпросник. Трябва да отговорите на всички въпроси, честно и възможно най-пълно.

Преди да кандидатствате за заем, ще трябва да се регистрирате на сайта. Това е важна процедура, тъй като така ще създадете личен акаунт. В него са посочени всички изчисления за позицията.

След като подадете заявлението, трябва да изчакате отговор на заема. Решението  пристига в рамките на 10 – 15 минути с SMS или e-mail. Веднага след това клиентът или се договаря с представителя на фирмата кредитор за мястото и часа на срещата за получаване на парите в брой, заявява че иска да ги изтегли от каса на EasyPay или получава превод на средствата на банковата си сметка.

Как да върна отпуснатите бързи пари до минути?

Има основно два начина за погасяване на заем: онлайн и офлайн.

– Онлайн. Първият начин е с помощта на личен акаунт на уебсайта на фирмата превеждате пари с прикачена банкова карта към сметката на кредитора. Записът става незабавно.

Вторият начин е през платежни терминали с попълване на сметката на кредитора. Възможно е да има леко забавяне при кредитирането на средствата.

Третият начин е чрез онлайн банкиране от мобилен телефон. Някои фирми предлагат да прехвърлят парите от баланса на клиента като начин за погасяване на заема.

– Офлайн. Ако предпочитате офлайн погасяване, ще трябва да се свържете с офиса на организацията, която ви е дала заема. Можете да превеждате парите в брой чрез офис  на кредитора, но трябва да се информирате с работното време.

5/5 - (1 vote)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!