Процедура по отпускане на кредит

Какво да направим, за да ни отпуснат кредит?

Много по-лесно да го получите бъз онлайн кредит от небанково дружество и за това дори не е нужно да напускате дома си. Просто трябва да попълните и изпратите по интернет искане за отпускане на заем.

Фирмите са готови да отпуснат различни суми пари на клиентите и да го правят по най-улеснената процедура по отпускане на кредит. Благодарение на това на човек му отнема не повече от час, за да получи заем. Всеки може да получи свежи инстантни пари по всяко време. За разлика от традиционните банкови заеми, за да ви отпуснат бърз онлайн кредит не ви се налага да събирате купища документи, да пътувате, да се редите на дълги опашки и да чакате на гишета.

Клиентът научава за одобрението от SMS съобщение или по имейл. Парите се кредитират в посочената сметка след уведомлението, ако е избран онлайн заем по банков път. Във втория случай, фирмите предоставят бързи парични заеми чрез касите на Изи Пей. В третия случай клиентът се договаря за изплащане на парите в брой от служител на компанията по телефона.

Условия за отпускане на кредит

Благодарение на големия брой оферти, предлагащи се на кредитния пазар у нас, можете да изберете фирмата с най-подходящите условия за кредитиране. Когато кандидатствате, трябва да обърнете внимание на следните параметри:

  • Сума на заема . Минималната сума на заема в повечето фирми е 100 лева, а максималната варира значително. Някои компании са готови да отпуснат бърз онлайн заем за не повече от 5000 лева, а други предлагат до 8 000 лева. Въпреки това, ако теглите заем за първи път, най-вероятно няма да можете да получите максималния кредит веднага. Когато успешно върнете дълга, фирмата ще стане по-лоялна и ще предостави по-интересни условия за всеки следващ заем.
  • Срок на заема. Бързите онлайн кредити са краткосрочни продукти, така че се предоставят за малък период. В зависимост от необходимата сума, срокът на кредитирането варира от няколко дни до няколко месеца.
  • Лихвен процент. Размерът на лихвата зависи от няколко фактора: кредитна история, размер и срок на договора за заем, наличието на предварително взети и погасени кредити към същата фирма и други. Максималният лихвен процент е до 50% за година. За да привлекат нови клиенти, някои фирми провеждат промоции и предлагат на нови клиенти да вземат първия заем при 0% лихва.
  • Време за преглед на заявлението. По правило времето за обработка на заявлението не надвишава няколко минути. Повечето компании се съгласяват да разгледат молбата на кредитополучателя в рамките на пет-десет минути. Във всеки случай, като се свържете с кредитна компания, можете да сте сигурни, че ще получите заем в същия ден.
  • Уебсайтът на всяка организация за финансиране има онлайн калкулатори за изчисляване на лихвите по заема.

4.5/5 - (4 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!