ЗАЕМ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ – КАК ДА ГО ПОЛУЧИМ?

По-голямата част от небанковите компании вече предлагат едномесечен заем. Когато обмисляте как да изберете най-добрия заем за един месец, помислете:

– за условията, които трябва да изпълните, за да получите заема (колкото по-малко условия поставя заемодателя, толкова по-вероятно е да получите разрешени за заем).

– за мненията на потребители в социалните мрежи и форумите в Интернет за заемодателя – най-добре е да изберете кредитна компания, на която хората гласуват голямо доверие. (най-добре от компании, които са асоциирани в Централния кредитен регистър (ЦКР) към Българската народна банка (БНБ).

– за разходите – дали заем за 1 месец (ако кандидатстваме за него за първи път) може да бъде получен безплатно или има допълнителни такси, които ще трябва да бъдат платени.

– за работното време на заемодателя – т.е. дали молбата за кредит може да бъде подадена и през уикенда, дали консултантите са на ваше разположение 24 часа в денонощието и дали са в състояние да отговорят на нашите въпроси и т.н.

– за методът за проверка на клиента – дали всеки кандидат се проверява в базата данни на длъжниците ЦКР или небанковата компания предлага финансова подкрепа и на задлъжнели лица.

Онлайн кредин кредит за един месец

– за това как ще ви се прехвърлят парите – тук обикновено имате възможност за банкова транзакция директно върху сметката ви, получаване на парите от касите на Изи Пей или получаване в брой от офисите на кредитната компания.

– за разходи, свързани с евентуално забавяне на плащането.

– за разходите, свързани с погасяване на кредита за 1 месец преди тази дата (али има такса за предсрочно погасяване).

– за минималната и максималната сума, която можете да заемете.

– дали ще ви одобрят за кредита.

– за необходимостта да се извърши прехвърляне на потвърждение или липсата на такова изискване.

– за промоции и томболи – някои небанкови компании дават, например, първия заем безплатно, което означава, че ще трябва да плащате само толкова, колкото сте взели назаем.

– за това колко време ще трябва да чакаме парите – в повечето случаи получените средства ще бъдат прехвърлени веднага след издаването на положително становище за кредит.

4.8/5 - (6 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!