Как да намерим кредити от небанкови институции бързо и изгодно!?

На кредитния пазар у нас се предлагат разнообразни кредитни продукти от банкови и небанкови институции. Разберете какви са характеристиките на небанковите заеми и какво точно предлагат кредитните компании в своите оферти.С този пост ще разгледаме бързите кредити от небанкови финансови организации.

Небанкови кредити се избират, когато става въпрос за неголяма сума с кратък период на погасяване. Основното им предимство е възможността потребителите да ги получат бързо – без ненужни формалности и много посещения в банка. Това са видовете заеми, отпускани от кредитни дружества, т.е. финансови институции, подобни на банки, но опериращи при малко по-различни условия.

Въпреки това, небанковите заеми се разделят на различни видове, които си струва да се познават, ако възнамерявате да ги използвате един ден.

Най-популярният вид небанкови заеми са тези, които се отпускат за срок от един месец, известни като кредит до заплата. Това са краткосрочни заеми, които се отпускат в доста малък размер и по сравнително лесен начин. Можете да ги вземете лично, по телефона или онлайн, като изпратите заявление за кредит до избрания кредитор. Те се наричат бързи кредити, тъй като решението за кредитиране се предоставя на кандидатите изключително бързо, парите отиват на сметката на клиента дори за няколко минути, а в същото време целият кредит се отпуска за фиксиран, неголям период от време. Погасителният период е например 30 или 60 дни. В много случаи можете да удължите изплащането си с още 2 седмици или с един месец, ако заплатите определена сума.

Предлагането на такива кредити е изключително интересно. На много места първият кредит се дава безплатно – това означава, че при него се изплаща точно толкова, колкото е получено. Има и някои отстъпки и промоции за редовни клиенти. Въпреки това, тъй като наказателните лихви при бързите кредити са сравнително високи, те трябва да бъдат изплатени навреме. Те не могат да бъдат отпускани за големи суми, но дългът може да се увеличи много бързо, ако не се погаси според договореното в споразумението за кредит. Обикновено компаниите за бързи заеми разрешат отпускането на суми в зависимост от кредитоспособността и офертата на конкретния заемодател.

5/5 - (3 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!