Информация за фирмените кредити

Кредита на фирма е стандартна процедура у нас. Но процеса понякога е доста тромав и бавен. Ще се опитаме да обясним какво точно да направите, за да вземете кредит и как да изберете най-добрата оферта за вас без да се налага обезпечение за нея. Заем за фирма отпускат много банки и небанкови институции.

Ето някой добри варианти за партньор, от който да вземете кредит ясни и гъвкави правила и условия.

Райфайзенбанк предлага кредити за фирми които имат годишен оборот не по-малко два милиона лева. Техния продукт става също за юристи, фермери, зъболекари и всякакви хора със свободни професии, които печелят добре.

Документацията която ви е необходима е следната: Ще трябва да представите документ че притежавате търговско предприятие. Да докажете актуалното си състояние. Да предоставите лична карта на всеки член на предприятието. Одитор на разписка за икономичен Баланс на фирмата. Всякакви документи за приходи и разходи и така нататък.

Срока който ще отнеме да разгледат документите и да ви одобрят за необезпечен заем е два дни.

Субсидията, която ще ви бъде отпусната зависи от оборота на вашето дружество. Ако оборота е до един милион лева субсидията е 40000 лв.

Валутата на кредита може да бъде по ваш избор.

Периода за който трябва да върна заема зависи от неговата цел. Може да бъде от 3 до 5 години.

Добре е фирмата ви да има поне две години история, така шанса да бъдете одобрени нараства значително. После го изплащате на месечни вноски.

Обединена Българска Банка може да Ви даде изгоден кредит, ако имате фирма. Целта на кредита трябва да бъде свързана с някаква дейност на вашата фирма. Един такъв заем може да бъде до 50 хиляди лв. Няма да ражда от никакво обезпечение върху кредита, а времето за неговото връщане до 2 години. Заема най-вероятно ще е с плаваща лихва върху правила и механизми, които банката е разработила.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!