Онлайн услугите за пенсионери в момента имат толкова много положителни страни, че няма да ни стигне място да ги изброим всички. Например партньорските организации, наричани още кредитни съюзи, където си подават ръка, хората, които имат интерес да получават кредити и тези, които искат да отпускат, дават заеми с 0 % лихва.

Други партньори на същите кредитни доставчици имат интерес да продадат своята стока преди да е остаряла морално и правят лизинги, сезонни намаления до – 80 % и промоции, които буквално ви „подаряват” нови електроуреди и битова стоки.  Никой не може, а и не трябва да устоява на такива предложения, а и те са специален бонус, който се отпуска само на клиентите с приличен кредитен рейтинг. Възрастните хора са трудно подвижни, а банките могат автоматично да получават месечните си вноски от разплащателните сметки, без да се налага пенсионерите да ходят до съответните физически офиси.

kredit-za-pensioneriМного от пенсионерите нямат спестявания, защото по традиция всички пари, които успеят да заделят ги дават като финансова помощ на своите деца и внуци. Това ги прави уязвима група и ако се случи неочаквана негативна ситуация, те трябва да могат да отговорят своевремено на своята нужда. В икономически аспект, тяхната пенсия се явява пред банките като външен гарант и прави отпускането на кредита им търговски приемлив за банките.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК

Кредит до 200 лв. krediti-bg
Кредит до 300 лв. krediti-bg
Кредит до 400 лв. krediti-bg
Кредит до 500 лв. krediti-bg
Кредит до 1000 лв. krediti-bg
Кредит до 2000 лв. krediti-bg


vivus.bg