Всеки, който иска да има добра кредитна история трябва да има няколко неща в предвид. Кредитната история е пряко свързана с това какви бързи кредити теглите, как погасявате тези кредити онлайн, а също така и колко време ви е отнело за да върнете едни пари на заем. Защо тази кредитна история е толкова важна? Тя позволява на всеки, който желае да кандидатства за по-голям онлайн кредит или пък за жилищен или ипотечен такъв, да получи по-ниска лихва. В случай на добра кредитна история е възможно кредитоискателя да се снабди с нужните му бързи заеми наистина по-бързо, отколкото при човек с лоша кредитна история.

Какво да правим за да поддържаме кредитната си история изрядна?
Мнозина не се запитват каква е тяхната кредитна история. В последствие се случва така, че те не биват одобрени при кандидатстване за кредити без трудов договор.
За да бъде една кредитна история чиста то е добре да следите какво се случва с вашата дебитна или пък кредитна карта. Важно е да наблюдавате баланс по сметка след всяко използване на такава карта. Това може да ви предпази от закупуването на ненужни стоки иизлишни харчове. В същото време е добре да направите месечен разбор на приходите и разходите си. Дали чрез заплатата си или друг вид доходи, които получавате на месец, можете да покриете ежедневните си нужди, да платите текущи сметки и да вземете храна. Чак след това направете сметка с парите, които ви остават, ако има такива разбира се, дали ще съумеете да покривате вноските си по един кредит до заплата. Ако пък искате да изтеглите по-малка сума, то направете сметка дали ще можете да върнете цялата сума, независимо дали говорим за кредит без лихва или пък за стандартен бърз кредит до трудов договор. Така няма да останете неприятно изненадани от финансовият си баланс в края на месеца. В същото време е малко вероятно да оставите своят кредит без доказване на доход необслужен. Необслужените бързи кредити и кредити от банкова институция вредят на вашият кредитен рейтинг.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК

Кредит до 200 лв. krediti-bg
Кредит до 300 лв. krediti-bg
Кредит до 400 лв. krediti-bg
Кредит до 500 лв. krediti-bg
Кредит до 1000 лв. krediti-bg
Кредит до 2000 лв. krediti-bg


vivus.bg