Бързи кредити с ниски лихви

Бързи кредити онлайн с ниски лихви
Принципно, за да е една оферта за кредитен продукт достатъчно привлекателна за потенциалните потребители, много често набляга на словосъчетанието „ниска лихва”. Не можем да виним в излишна алчност кредиторите, които правят тази реклама, нито потребителите, които търсят кредити с ниски лихви, защото всичко това се случва заради правилата на пазара. Иначе ако погледнем в история, от край време, хората предпочитат и търсят ниската лихва, а търговците на кредити, са измислили този занаят като начин да печелят от лихвите. Сега времената са други и си струва да погледнем във възможни ситуации, които засягат даването на кредити с ниски лихви.

kredit-sega
Много по-важно е обаче, както кредитодателят, така и заемополучателите да знаят, колко ще им струва тази ниска лихва. Дали е оправдана и е възможна като кредитен продукт, и например, дали няма скрити капани още в самата реклама, после в договора и най-накрая в изпълнението на самия кредит. Защото ако се случи нещо различно от това, което предлага първоначалната оферта за кредит с ниска лихва, то може да има много лоши последствия както за кредитодателя, така и за потребителя на съответния кредит. Кредитният субект, може да загуби доброто си реноме, на което безспорно разчита, за да има добър кредитен бизнес, а потребителят може да наруши своето финансово здраве и да загуби повече пари, отколкото е предвидил, когато се е насочил да осъществи кредит с ниска лихва.

кредити с ниски лихвиВсе пак, кредити с ниски лихви са възможни. Те могат да се случат както като първоначален кредитен продукт, който предлага фиксирана ниска лихва в определен период от вземане на кредита; може да се случи при бърз кредит с ниска лихва от небанкова кредитна институция като бонус или екстра към лоялен клиент. Има варианти, в които счетоводния екип на всяка кредитна институция, може да пресметне и да позволи съществуването на кредити с ниски лихви, които да са от полза на бизнеса на кредитната фирма или институция, и на потенциалните потребители.
krediti-sofia-varna

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК

Кредит до 200 лв. krediti-bg
Кредит до 300 лв. krediti-bg
Кредит до 400 лв. krediti-bg
Кредит до 500 лв. krediti-bg
Кредит до 1000 лв. krediti-bg
Кредит до 2000 лв. krediti-bg


vivus.bg