Търсите кредит с бързо одобрение онлайн

В последно време много нашумяха бързите кредити. Поради тази причина много хора са решили да решат финансовите си проблеми с един бърз кредит, тъй като за него се изисква само лична карта и нищо друго. Това означава, че формалностите, при които дадена банка отпуска кредит, ги няма и вие можете до минути да получите одобрение, а парите ви да са в сметката ви. В тази статия ще ви представим няколко фирми, които предлагат бърз кредит на територията на България.

Търсите заем с бързо одобрение

Вивус

Могат да ви дадат кредит и до 750 лева, ако имате добро кредитно досие. Одобрението е до минути, само срещу лична карта. Веднага след одобрение, парите се превеждат в банковата ви сметка. Имате възможност да кандидатствате и онлайн за заем.

Кредисимо

Това е една от най-известните фирми за бързи кредити. Могат да ви отпуснат заем до 2500 лева, като трябва да го изплатите в срок на 24 месеца. Одобрението отново е само срещу лична карта. Първият кредит няма лихва. Това означава, че връщате толкова, колкото сте взели. Има възможност да се кандидатства и онлайн чрез компютър или мобилното приложение.

Вива Кредит

Вива Кредит предлага заем до 1500 лева. Можете да кандидатствате само срещу лична карта, не се нуждаете от поръчител. Парите също можете да върнете на равни месечни вноски.

Назаем

Бързо одобрение до 15 минути, само срещу валидна лична карта. Кандидатства се онлайн. Без скрити такси и условия. За лоялните клиенти се предлагат различни отстъпки и по-ниски лихви.

Тера Кредит

Можете да получите заем до 2 хиляди лева. Одобрението е до един час. Парите се отпускат, без да предоставяте в залог недвижимо имущество. Необходимо е да предоставите копие за приходи и личната ви карта, които да заверите с подпис.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!