Фирми за бързи кредити във Варна

Варна е морската столица на България. Колко жалко би било да не можете да продължите ваканцията си, само защото са ви свършили финансите. Е, винаги можете да изтеглите бърз заем и да удължите почивката си.  В тази статия ще ви посочим няколко фирми, където можете да бъдете сигурни, че ще ви отпуснат бърз заем и то при кристално ясни условия.

Микро Кредит

Това е фирма, която е небанкова и отпуска бързи заеми. При нея можете да вземете различен по вид кредит, така че снабдите нуждите си.  Ако сумата е по-голяма, то тогава можете да се договорите и за разсрочено погасяване.

Кеш кредит

Тази фирма е добре позната в страната. За бърз кредит можете да кандидатствате онлайн. Одобрение ще получите, след като ви се обади служител от фирмата и потвърдите данните си. За по-големите суми, които са над хиляда лева, можете да договорите погасяване на вноски. Ако нямате възможност да погасите кредита си в срок, то можете да поискате отсрочка.

Кредит Инс

Това е фирма, която се е специализирала в мини заемите. Тук можете да вземете кредит до заплата. Срокът за връщане е 30 дни. Кандидатстването е онлайн. След одобрението си получавате парите в банковата си сметка.

Лъки Кредит

Процесът за кандидатстване отново е онлайн. Не се налага да попълвате множество документи, нужно е само да предоставите личната си карта.  При по-големите суми се договаряте с фирмата за по-дълъг срок на изплащане на заема.

Провидент

Това е най-сигурната фирма, която можем да ви препоръчаме. Тук няма скрити условия и можете много лесно да изтеглите желаната сума. Служителите са учтиви и ще реагират много бързо, след като видят заявката ви за кредит.  След като получите телефонното обаждане, парите ви ще дойдат до минути.  Ако искате да изтеглите по-голяма сума от 1000 лева, то тогава се договаряте за разсрочено погасяване на заема.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!