Фирми за кредити в Бургас

Небанковите фирми за бързи кредити имат лиценз и присъстват в регистрите на БНБ. От тях можете спокойно да теглите заем и да разчитате на коректност и кристално чисти условия. Вижте от кои фирми в Бургас лесно и бързо можете да изтеглите бърз заем.

Микро кредит

Това е дружество, което улеснява кредитирането на частни и юридически лица. Сумите, които можете да получите от тях са в размер на 3000 лева и се погасяват за 12 месеца.

Кеш кредит

Тази фирма е  позната както на национално ниво, така и на международни. При нея максималният заем е от 2 000 лева и можете да го изплатите до 18 месеца.

Бърза каса

Това е подизпълнител на голямата небанкова институция Фератум, която организира големи маркетингови кампании. Бърза каса се опитва да се развие и наложи на пазара, като по този начин се разграничава от фирмата-майка.  Тук горната граница е до 1000 лева за бърз кредит и се връща в период от 6 месеца.

Кредит Инс

Сегашната горна граница при тази фирма е до 1500 лева и се погася в рамките на 12 месеца.

Тера Кредит

Това е небанкова фирма, която отпуска заеми до 2000 лева. Погасяването може да се случи на равни седмични или месечни вноски.  За сумите над 400 лева се изисква авалист. Кандидатства се онлайн, като одобрение можете да получите до час. В зависимост  от продукта, който сте избрали, ще се определи срока за погасяване на заема. Заемите са необезпечени.

Провидент

Това може би е най-сигурната фирма, която ще срещнете. Сумите, които могат да ви се отпуснат са до 2500 лева. Получавате одобрение до няколко часа. Парите се превеждат по банковата ви сметка. Срокът за изплащане е от 12 до 60 седмици.

Изи Кредит

Това е предприятие, което използва структурата и функцията на съветници. Условията са стандартни. Максималната сума е 3000 лева.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!