Бързи заеми в Благоевград

В тази статия ще видите кои са популярните фирми за бързи кредити в Благоевград. При тях можете да кандидатствате онлайн, без да се налага да чакате на гишета или да попълвате  много документи, които сякаш нямат край.  Единственото, от което се нуждаете е личната си карта и няколко минути търпение, през които да получите одобрение.

Компания
Сума
Заяви
EASYCREDIT
5000 лв.
БЯЛА КАРТА
3000 лв.
FERRATUM
4000 лв.
XTRA
10 000 лв.
VIVACREDIT
5000 лв.
SMILECREDIT
5000 лв.
PROFICREDIT
5000 лв.
CREDISSIMO
6000 лв.
CASHCREDIT
5000 лв.
БЪРЗА КАСА
5000 лв.

Кредисимо
Тук можете да вземете кредит до 2 хиляди лева и да ги върнете в 18-месечен срок.  Получавате одобрение до 15 минути. Получавате парите по банков път или лично в офисите на фирмата.

Вивус
Одобрението е до 15 минути. Възможната сума е 1000 лева, която също се връща за 30 дни. Можете да получите парите по банков път. Кандидатствате чрез онлайн платформата на фирмата и получавате одобрение по телефона.

Фератум
Това фирма известна на национално  ниво. Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Заемът се връща в рамките на 45 дни.

Кредит хелп
Тук процедурата е еднотипна. Получавате парите по банков път.  Можете да вземете до 5 хиляди лева и да ги върнете в рамките 18 месеца.

Ако се нуждаете от бързи кредити до заплата, фирмата предоставя и това.

Бързи кредити

Това е фирма, която е доставчик на бързи заеми. Кандидатствате се онлайн и само срещу лична карта.  Погасяването става на равни месечни вноски като лихвите по кредитите остават фиксирани, което носи сигурност при евентуални икономически трусове.

Ако сте клиент за първи път можете да вземете заем до 500 – 1 800 лева. Първоначалното условие е да имате трудов договор или ако сте в пенсионна възраст – добра кредитна история. По този начин вие доказвате на фирмата, че сте коректен и тя няма да има проблеми с вас. Това условие отпада за бъдещи заеми.

4.9/5 - (14 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!