Фирми за бързи кредити за Велико Търново

Във Велико Търново има достатъчно фирми за бързи кредити, от които можете да вземете бърз заем до заплата, потребителски кредит или друг вид заем.  В тези фирми не се налага да чакате на гишета, да попълвате документи и да плащате за предсрочно погасяване. Единственото кандидатстване е онлайн, а документа, който ви трябва е личната ви карта.

Кредисимо

Разбира се, няма как да започнем, без да споменем лидера в тези среди. В Кредисимо вие можете да вземете какъвто искате заем. Срокът за връщане е от месец до 18 месеца. Кандидатстване онлайн и придобивате одобрение до 10 минути. Ако сте клиент за първи път, то вие сте освободени от лихва. Това означава, че първият ви заем е безлихвен.

Вивус

На второ място се нареждат те. Максималната сума е 1000 лева, а срокът за връщане е 30 дни. Одобрението и кандидатстването са същите като при Кредисимо.

Провидент

Тук можете да вземете пари назаем до 5000 лева. Лесно се договаряте за погасяването на кредита. Имате възможност и за фиксирана лихва. Кандидатстването става в офисите на фирмата или онлайн. Получавате парите по банков път.

Креди Хелп

Сумите са различни за различните случаи. Срокът за погасяване е строго персонализиран и затова се договаряте допълнително.  Можете да видите всички условия за кандидатстване и получаване на парите от сайта. Без скрити условия и такси. Без такси за рефинансиране на заема.  Можете да заявите своето желание за заем и по телефона или чрез кредитни съветници.  Фирмата предлага изгодни и бързи заеми за цялата страна.

Можете да вземете заем до 5000 лева. Кандидатстването е също толкова бързо, колкото и в другите фирми. Получавате парите по банков път. Времето за одобрение е до 15 минути. Връщате парите до 18 месеца и има възможност за разсрочено погасяване или предсрочно погасяване на целия заем без допълнителни такси за това.

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!