Бързи заеми без доказване на доход

Кредитите днес са от най-различен тип. По-важно е да се знае обаче, че те могат да бъдат взети както от банковите кредитни институции и от небанкови фирми. Основната разлика обаче е, че банковият пазар на кредити не би си позволил и за миг да реализира кредит, където заемополучателя не е изяснил приходите си до последна подробност и не е покрил всички предварителни изисквания. Именно тази разлика е създала един вид специфичен кредитен продукт, който се дава от небанковите кредитни фирми и се формулира като: бързи кредити без доказване на доход.

Този вид бързи кредити се явяват изключителна възможност за потребители, които поради една или друга причина са останали извън кредитния пазар. Не само в България, но и в световен мащаб, тези потребители са много, като причините за техния труден достъп до пазара на кредити не са една или две. Въпреки това, хора на непълен работен ден, фрийленсъри, хора с един или друг вид пенсия – най-общо казано – хора без постоянен доход, могат да се възползват от предимствата на бързите кредити без доказване на доход, именно защото кредиторите, които предлагат тази услуга, са направили своята сметка и са наясно с особеностите на съвременната финансова и икономическа ситуация.

Частните кредитни фирми са се погрижили да осигурят бързи кредити без доказване на доход, именно на такива хора, като това не означава, че относно този тип заеми кредиторите нямат правила, условия и изисквания, към потребителите. Правилата за този вид бързи кредити са направени, така че фирмата кредитор да има сигурност и да излезе на печалба след една такава сделка с потребител.  Сумите не са големи, срокът за погасяване варира, но най-често е в рамките на месец, като частните кредитни фирми разчитат и на здравия разум на потребителите.

Такъв вид бързи кредити, често се явяват и като следствие.  Когато даден потребител на частна кредитна фирма е изряден в покриването на своя кредит при първия и втория път, когато е работил с дадената фирма. Така, според политиката на фирмата, той получава следващия кредит без да е нужно доказването на доход.  Днес, може да се наложи на всеки да има нужда от бързи пари, пазарът на кредити е достатъчно богат на на кредитни продукти, които да могат да помогнат на потребители в най-различни финансови ситуации. Бързи кредити без доказване на доход, отговарят на една от тези ситуации.

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.
Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!