Кредити за пенсионери
14.12.2016  /  By:   /  Кредити  /  No Comment
kredit-za-pensioneri

Кредитите за пенсионери

На пенсионерите се предлагат кредити, защото техния месечен доход е фиксиран и те са надежден клиент, като сумата се изплаща в повечето случаи навреме. Те биват информирани постоянно и се ползавт от специални облаги. Застаряващото население трябва да се третира като уязвима група, тъй като техния потенциал да използват предимствата на цифровизацията е редуциран. Те не са мобилно устойчива група, която не може да следи и сама да се информира за предстоящите изгодни оферти. По тези причини те обикновето получават информацията дирекно от служители на своите банки с обаждания по телефона или изпращане на есемеси.

Онлайн услугите за пенсионери в момента имат толкова много положителни страни, че няма да ни стигне място да ги изброим всички. Например партньорските организации, наричани още кредитни съюзи, където си подават ръка, хората, които имат интерес да получават кредити и тези, които искат да отпускат, дават заеми с 0 % лихва. Други партньори на същите кредитни доставчици имат интерес да продадат своята стока преди да е остаряла морално и правят лизинги, сезонни намаления до – 80 % и промоции, които буквално ви „подаряват” нови електроуреди и битова стоки.  Никой не може, а и не трябва да устоява на такива предложения, а и те са специален бонус, който се отпуска само на клиентите с приличен кредитен рейтинг. Възрастните хора са трудно подвижни, а банките могат автоматично да получават месечните си вноски от разплащателните сметки, без да се налага пенсионерите да ходят до съответните физически офиси.

Много от пенсионерите нямат спестявания, защото по традиция всички пари, които успеят да заделят ги дават като финансова помощ на своите деца и внуци. Това ги прави уязвима група и ако се случи неочаквана негативна ситуация, те трябва да могат да отговорят своевремено на своята нужда. В икономически аспект, тяхната пенсия се явява пред банките като външен гарант и прави отпускането на кредита им търговси приемлив за банките.

 

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК

Кредит до 200 лв. krediti-bg
Кредит до 300 лв. krediti-bg
Кредит до 400 лв. krediti-bg
Кредит до 500 лв. krediti-bg
Кредит до 1000 лв. krediti-bg
Кредит до 2000 лв. krediti-bg


vivus.bg

 

About the Author :

Leave a reply