Кредити за чужденци в България

С темата за кредити за чуждестранни граждани навлизаме в една сложна територия, която все пак има своите основи и съществува като възможност за реализация на пазара на кредити. Не всички банки разполагат с такава оферта, но тези, които я предлагат, имат конкретни изисквания и ясна обосновка как и за кой този кредит е предназначен. Затова, ако сте изправени преди тази идея и искате да се сдобиете с имот в България, независимо че работите в чужбина, следващите редове може да са от полза.




Много българи днес работят в чужбина, плащат данъците си в страните, в които работят, но това не значи, че не искат да се върнат в България или да инвестират средства за тяхното бъдеще в родната си страна. Един от начините е да закупят недвижим имот. За целта могат да намерят оферти за кредитни продукти за българи работещи в чужбина. За да се реализира една такава оферта, съответното лице трябва да отговори на изискванията на банката кредитор, която предоставя тази възможност.

Компания
Сума
Заяви
EASYCREDIT
5000 лв.
БЯЛА КАРТА
3000 лв.
FERRATUM
4000 лв.
XTRA
10 000 лв.
VIVACREDIT
5000 лв.
SMILECREDIT
5000 лв.
PROFICREDIT
5000 лв.
CREDISSIMO
6000 лв.
CASHCREDIT
5000 лв.
БЪРЗА КАСА
5000 лв.

Също така има и кредити за чуждестранни граждани, които искат да закупят недвижими имот в България, независимо че получават доходите си в чужбина. Законът не забранява чужди граждани да придобиват къщи или апартаменти в България, следователно, при желание на чужденец да закупи свое място за живеене чрез вземане на кредит, не следва той да има проблем.

Кредитния пазар в България, в условията на съвременната икономика, е достатъчно гъвкав. Това позволява изготвянето на индивидуални оферти от банки за отделните кредитоискатели, според това, от което имат нужда, според кредитната им история и според възможностите им за погасяване. Затова чужденци и българи, които работят в чужбина, които кандидатстват за кредити за чуждестранни граждани, трябва да направят своето проучване кои банки предлагат тази услуга и така да започнат преговори с тях, за така желаното закупуване на недвижим имот в България.

 

4.7/5 - (4 votes)

Намери подходящият кредит лесно и бързо!