Ипотечен кредит без нужда от доказване на доходи

Когато, като потенциални потребители, четете информация относно ипотечни кредити, лихви по ипотечни кредити, ипотечни кредити без доказване на доходи, оферти или разпоредби за жилищни кредити, винаги проверявайте датата на информацията. Защото законовите разпоредби и правилата, които се възлагат на банките се променят често и има възможност да попаднете на остаряла информация. А старата информация може само да бъде в минус както на вас като потребители на ипотечни кредити, така и за самите кредитодатели. Един вид, информацията за конкретната ситуация на пазара е въпрос на финансова култура.


Ипотечен кредит с гаранция на недвижим имот

  • Сума: от 10 000 до 200 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

Що се отнася до категорията ипотечен кредит без доказване на доходи, това е напълно възможен кредит за реализация. Просто защото като част от вида потребителски кредити, ипотечния кредит се обезпечава от ипотекирано недвижимо имущество. Иначе самата процедура по вземане на ипотечен кредит е индивидуална според конкретната оферта на банката. Ясно е, че в сравнение с обикновения потребителски заем, ипотечният кредит е за по-дълъг период на погасяване, но сумата се определя на базата на пазарна оценка на конкретното обезпечение.

За да се вземе ипотечен кредит без доказване на доход, следва да се разгледат различни оферти, от различни банки, които ще гарантират възможността за избор от повече предложения. Също така, колкото повече оферти бъдат разгледани, толкова повече дадено физическо лице може да проследи и да изгради своята представа за предимствата и удобствата на ипотечния кредит, както и да разгледа вариациите при видовете лихви; преференциални, фиксирани, и т.н.

Правата и задълженията на кредитополучателя на ипотечен кредит без доказване на доход са ясни и са регламентирани. Всеки български гражданин, който има недвижима собственост – тази, която ще бъде използвана като обезпечение – и естествено да бъде постоянно пребиваващ в страната, може да се възползва от качествата на ипотечните кредити. Оттам насетне всичко зависи от конкретния ипотечен кредитен продукт, който ще бъде избран от конкретната банка.




krediti-sofia-varna

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК

Кредит до 200 лв. krediti-bg
Кредит до 300 лв. krediti-bg
Кредит до 400 лв. krediti-bg
Кредит до 500 лв. krediti-bg
Кредит до 1000 лв. krediti-bg
Кредит до 2000 лв. krediti-bg


vivus.bg

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!