Кредити до заплата с 0% лихва

Ще ви запознаем с няколко варианта да получите кредит без да плащате лихва, такси и други такива разходи. Методите са следните:

Може да се снабдите с кредитна карта с въвеждащ курс 0 % за покупки. Вие трябва да плащате най-малко фиксираната минимална сума за погасяване на картата всеки месец (обикновено около 2% от оставащата сума), но все пак, за да изчистите картата през периода на 0% ще трябва да изплатите повече от това.

Кредити до заплата без лихва / 0% лихва

Кредит до 500 лв.
Кредит до 1000 лв.
Кредит до 2000 лв.
Кредит до 3000 лв.
Кредит до 5000 лв.
Кредит до 8000 лв.

Ако има проблем и не може да се възстанови навреме, след това смени своя дълг към евтина оферта трансфер баланс преди края на периода на 0% в противен случай скоростта ще стреля до 15% – 20%.

  1. Направете си банкова сметка с въвеждащ 0 % „овърдрайв”. Разбира се, ако вече имате овърдрафт не можете да го използвате за нови заеми (макар, че ще намали разходите, като можете да го смените). Просто си създайте сметка и използвайте парите за каквото ви трябват, но се уверете, че заема ще се изплати преди края на 0%. В противен случай може да стигнете и до 5-18%, ако продължителността на заемането се удължи.
  2. Традиционен потребителски кредит, който може да върнете преди срока му да е изтекъл. Това може да ви струва 1,69% и 3,94% еднократна такса, максималната дължина на заема е около 40 месеца, могат да се заемат суми от рода на няколко хиляди лева в зависимост от дохода и кредитния ви рейтинг. Това трябва да се направи внимателно. Това е мощна техника, но лесно се обърква. Вие първо трябва да разберете как паричните преводи работят, а не просто да се опитвате да теглите пари в брой от кредитна карта. Така бихте натрупали дължими такси и масивни лихви за отрицателно време.
  3. Кредитна карта с 0 % лихва от кредит на организация. Не всички карти позволяват да направите това. Вие трябва да се снабдите първо със специална парична трансферна карта. Уверете се, че доставчикът на картата е разбрал, че искате да направите паричен превод.

krediti-sofia-varna

 

Оцени

Намери подходящият кредит лесно и бързо!